sâmbătă, 7 august 2010

TOPUL CELOR MAI FRUMOASE PLAJE DE PE PAMANT

Cele mai ravnite locuri cu precadere in sezonul estival, dau batai de cap si celor mai mofturosi dintre noi:
Bora Bora (Polinezia Franceza)
Insula vulcanica din mijlocul Pacificului, a fost numita de multi, si pe buna dreptate, drept cel mai frumos loc de pe Pamant. Este de fapt un complex de mici insulite, formate de-a lungul unei bariere de corali din jurul insulei principale. Bora Bora face parte din Polinezia Franceza si este situata la tropice, in apropiere de Tahiti.

www.dreamdestinations.ro/top-10-cele-mai-frumoase-plaje-din-lume-5-plaja-din-bora-bora-bora-bora-franta-3248/

Aroa (Insulele Cook)

Situata langa Ratoronga, plaja Aroa poate castiga oricand categoria de "Plaja cu cel mai alb nisip de pe Terra".


Eleuthera (Bahamas)

Numele plajei provine din grecescul "Eleuthera" care inseamna Libertate. Locatia ei se afla la cateva minute de capitala insulei Bahamas, iar principalele atractii ale plajei sunt plantatiile de ananas si legendarul nisip roz al Insule Harbour.


Byron Bay (Australia)Nisipul alb, temperatura excelenta si vizitele ocazionale ale delfinilor sau balenelor actioneaza ca un magnet pentru cei aproape un milion de vizitatori anual. Plaja se afla pe Gold Coast din Australia ofera si festivaluri locale si buticuri cu obiecte traditionale ale aborigenilor.


Sinclair's Bay (Scotia)

La doar 4 kilometri sud de John O'Groats, apele stralucitoare si nisipul imaculat din Sinclair's Bay, par desprinse direct din Caraibe, nu din Caithness. Incadrata in nord si sud de cate un castel de secol XVI, plaja ofera un spectacol al vietii fara seaman, cu stoluri de pescarusi, ploieri si alte pasari marine, precum si grupuri de foci haituite de balene ucigase.

Cancun (Mexic)
Una din cele mai cunoscute plaje din Mexic. Cu hoteluri ultramoderne, plaje cu nisipul alb, activitati de high-class si o viata de noapte mai mult decat spectaculoasa, Cancun fascineaza pe oricine. Cel mai popular loc din Cancun este rezervatia naturala acvatica, unde pot fi vazute cateva dintre cele mai rare specii de pesti.


Boracay (Filipine)

Insula are o lungime de 12 km, statiunea fiind divizata in trei comunitati. White Beach reprezinta cea mai mare atractie turistica a insulei. Aceasta se intinde pe 4 km. Cu un nisip alb si ape albastre, limpezi, Boracay mai este cunoscuta drept “cea mai exotica insula din lume”.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu